Lajme 

Varrezë dixhitale ku dalin kërmat e imagjinatës së botës së përtejme.

Shpërndaje lajmin
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kryeministri Edi Rama gjatë fjalës nuk ka kursyer sulmin kundër Sali Berishës referuar denoncimeve të tij në Facebook.

“Arsimi ka vazhduar dhe normalisht puna e mësuesve dhe janë paguar të gjithë në sektorin publik pa diskutim, ndryshe nga sa doli nga varreza dixhitale në Facebook, nga ku dalin cdo ditë kërmat e imagjinatës më të shfrenuar të botës së përtejme.

E njëjta gjë duhet të jetë edhe për sektorin privat, po bëjmë një verifikim se në sektorin privat nuk ka ndodhur e njëjta gjë” tha ai.

Lajme të ngjashme

Leave a Comment

© Copyright 2020 Reporteri.al.