Lëmsh 

Instagram dhe Facebook jashtë funksionimit, ç’po ndodh me aplikacionet tani?

Shpërndaje lajmin
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook dhe Instagram kanë dalë jashtë funksionimit mbrëmjen e sotme.

Janë të shumtë përdoruesit nga e gjithë bota që po ankohen se nuk po mund të kenë akses në llogaritë e tyre.

Në Facebook, përdoruesit nuk mund të postojnë, pëlqejnë apo të komentojnë.

Sa i përket Instagram, përdoruesit e kanë të pamundur të shohin të rejat në biseda apo në faqen kryesore.

Sa herë që tentojnë ta bëjnë këtë gjë, përballen me një mesazh error.

Kjo gjë nuk ishte paralajmëruar më parë nga ana e kompanisë që zotëron dhe Instagram dhe Facebook, ndaj ka shkaktuar rritim te përdoruesit.

Lajme të ngjashme

Leave a Comment

© Copyright 2020 Reporteri.al.